2009. augusztus 16., vasárnap

Ön szeretné megismerni a titkot?

Szeretne egy új otthont, esetleg egy új autót, vagy csak azt, hogy a havi kiadásain felül egy kis extra pénz maradjon a családi kasszában?

Önnek vágyai, céljai vannak!
Nekünk egy apró titkunk, mellyel megvalósíthatja álmait!

Szeretné Ön elfelejteni nyomasztó anyagi terheit és olyan gondtalan életet élni, amelyről leginkább csak álmodozik, de amelyet valójában megérdemel? Nem lenne csodálatos, ha vásárláskor nem az árakat kell nézni, hanem mindent megvehet, amit szeretne?

Készen áll arra, hogy még ebben az évben változtasson anyagi helyzetén?

Hogy hogyan?
Van egy apró titok, ami segíti az Ön anyagi biztonságának megteremtését.

Ismerje meg a titkot, mely pénzt, életminőséget, szabadságot, függetlenséget teremt Önnek.

A Titok egy államilag ellenőrzött cég internetes kereskedelmi programja, mely családok megsegítésére jött létre, nevezhetjük családtámogató programnak is.

Miért is?

Azért, mert ez a lehetőség évente legalább kétszer közel félmillió forintos injekciót ad a családi kasszába!

Egyszeri kis befektetés, kiszámítható, folyamatos bevétel addig ameddig akarjuk, akár életünk végéig.
Hát nem csodálatos? Rendszeresen, kiszámítható biztos jövedelem!

Érdekelődöm, kérek részletes tájékoztatót!

Miért jó ez Önnek?

Azért, mert a jelenlegi jövedelmén felül plusz jövedelme lesz.
Nyugdíj, vagy gyermekgondozás mellett kiegészítő mellékjövedelmet kap.
Nem kell többet az akciós termékek után kutatni, mindig megveheti azt, ami szükséges, és akkor, amikor Ön akarja!

A munkát otthonról, számítógép és internet segítségével saját időbeosztás szerint végezheti.

A program jellemzői:

  • nincs havi befizetési kötelezettség,
  • nem direkt értékesítés,
  • nem MLM,
  • nem kell semmit eladni,
  • kiszámítható kompenzáció.
    • Mindössze 27.000 Ft befektetéssel és szabad időbeosztásban végzett munkával elindulhat egy biztos jövő felé, mely a rendszeresen érkező pénzt, a szabadságot és a függetlenséget biztosítja az Ön számára.

      Minden Önön múlik, Ön dönti el, hogy mihez kezd ezzel a lehetőséggel, akar-e egy esélyt adni saját magának és családjának, annak érdekében, hogy szabad, független minőségi életet éljen.

      Érdekli a titok? Igen? Kérjen tájékoztatót, melyből további információkat kap. Írjon egy e-mailt most! A jövője múlhat rajta.

      Ez a program kipróbált, precízen működő üzleti rendszer, egy interneten végezhető munka, ami egyszeri minimális befektetéssel, és szabad időbeosztásban végzett munkájával megszabadítja Önt a mindennapok anyagi problémáitól.

      Azt gondolja, hogy ez átverés, hogy már rengeteg jobbnál jobb ajánlatot hallott, s miért pont ez lenne az igazi?

      A program mögött egy több évtizede piacon lévő cég áll. Tagja a Kereskedelmi Kamarának, tagbeléptető rendszere Állami közjegyző által ellenőrzött. Az internetes kereskedelmi programja öt éve van a világhálón, s töretlenül fejlődik, a magyar emberek számára ez év áprilisától érhető el. Az üzlet határok nélküli, más országban élő ismerőseinek is ajánlhatja.

      Ön szeretne egy olyan csapatban dolgozni, ahol valóban minden segítséget megkap?

      Milyen segítséget, támogatást nyújtunk:
      Minden héten több időpontban web konferencia keretében részletes programismertető. Szintén webes konferencia keretében segítség a munka végzéséhez, oktatás, különböző segédanyagok biztosítása, igény esetén toborzó oldal, videós tájékoztatás s mindezek teljesen ingyen. Sosem lesz egyedül, mindig egy profi csapat fogja segíteni munkájában, de ehhez Önnek is áldozatot kell hozni, mely egy kis pénz, idő és energia befektetés.

      Ön is szeretne egy segítőkész, sikeres csapatba tartozni?

      Igen! Érdekel, és Kérem a web konferencia meghívót.

      Valószínűleg sok olyan ember él hazánkban és a világon, akik könnyebbé szeretnék tenni életüket, nem is igazán tudják, hogy mihez fogjanak, de egyben biztosak, hogy változtatni kellene a meg szokott életükön.

      Kedves látogató! Engedje meg, hogy őszintén megmondjam, hogy nem elégedetlenkedők, siránkozók és olyan emberek jelentkezését várom, akik másoktól várják saját problémáik megoldását. Ha Ön még hisz a szerencsében, akkor inkább lottózzon!


      Rossz tapasztalatai vannak, átélt már kudarcot hasonló próbálkozásokban, bizonytalan, nem bízik magában, attól tart, hogy magára marad?

      Megnyugtatom, hogy mindez nem következhet be, ha Ön valóban akar tenni a változás érdekében, ha hajlandó komfortzónájából kilépni.

      Kérjen részletes tájékoztatást, hiszen az információ nem kerül semmibe. Már hazánkban is sok embernél működik, Önnél is fog!

      Ha valóban kész a változtatásra, tenni akar érte, hajlandó napi rendszerességgel időt fordítani a munkára, akkor Önnek csapatunkban a helye.

      Várom kérdéseit, Beszéljük meg!


      Berényi Sári
      Skype: berenyi.sari

      Nincsenek megjegyzések:

      Megjegyzés küldése